fredag 13. april 2007

Oppdatering

Da var ferien over og jeg er tilbake i Stavanger. Påsken var kjempeflott og startet med at jeg og Kjersti tok turen til Hemsedal som frivillige på påsketreff. Her var det full fart i bakkene, toppturer og ikke minst bortover ski. Dere som ikke har tatt turen til KRIK høyfjellssenter enda burde virkelig gjøre det når snøen begynner å falle igjen, om ikke før:)
Etter 7 solskinnsdager i Hemsedal gikk turen hjem til Arendal og familien, men det var ikke lenge jeg fikk nytt sørlandsidyllen før pappa fant ut at det sannelig var påtide med en harry-tur i beste Johansen stil. Jeg var sjåfør og det gikk så det suste, (kvinte og knaste) og vi kom oss tilslutt hele hjem. Ferien ble avsluttet med a capella solosang for farmor og hennes venner på sykehjemmet, med melkesjokolade som lønn (faktisk mitt best betalte sangoppdrag:)

Nå sitter jeg her og strever med bacheloroppgaven min, som forresten handler om undervisning og informasjon til Parkinson pasienter, samtidig som jeg prøver å søke på skoler til høsten.

5 kommentarer:

Anonym sa...

her er en kommentar fra kenneth i jungelen på grannes-sletta

Ingrid sa...

Hei Kenneth!:)
Har dere anlagt jungel?:) Vi må finne på noe en dag, kanskje en tur på Europris? Hva sier du?:)

Anonym sa...

ja ta turen innom før snøen komme.

TIME OUT :)

Anonym sa...

I want not approve on it. I think warm-hearted post. Especially the designation attracted me to be familiar with the unscathed story.

Anonym sa...

Nice fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.